Autorzy zdjęć

Maciek Ryter

Informacje

Rok urodzenia: 1984

 

Filmografia

2021 - Żeby nie było śladów, reż. Jan P. Matuszyński, operator kamery (II)

2020 - Król, reż. Jan P. Matuszyński, operator kamery

2019 - Moje serce, reż. Damian Kocur, operator kamery (II)

2018 - 1983, reż. Agnieszka Holland, Kasia Adamik, operator kamery, odcinek 8

2018 - 1410, reż. Damian Kocur, współpraca operatorska

2017 - Polski Schindler, Zdjęcia

2017 - Teatr przy głównej ulicy, reż. Dawid Szurmiej, zdjęcia

2017 - Nic nowego pod słońcem, reż.Damian Kocur, współpraca operatorska

2014 - Pani z przedszkola, reż. Marcin Kryształowicz, asystent operatora kamery

2014 - Dzień dobry, Kocham Cię, reż. Ryszard Zatorski, współpraca operatorska

 

Video

Metafen 
Samsung - Live for emotions  
Starazolin 
XXANAXX QTPRORESHQ 
Provident 
TVP Rozrywka 
HEYAH 
BOHO 
Microsoft Strażnik 
Microsoft Studentka 
Orange 
NFB_Castles_Fall 
Jaisli 
Zurich śpiewa 
T-mobile 
Reserved FW2013 - Silent City 
Reserved FW2013 - Rustic Workwear 
Reserved FW2013 - Premium Solider 
Rasmentalism 
Unbreakable - social campaign 
TTV Fall 2014 
Serce i Rozum - Kot 
PCK